Фейсбук В редакцията на Plovdiv24.bg е получено писмо от момичето, в неделя.

...
Фейсбук
В редакцията на Plovdiv24.bg е получено писмо от момичето, в неделя.
Коментари Харесай

Шофьорка: Не мога да понеса гаврата и безсилието, нанесени ми от полицейския служител

 Фейсбук В редакцията на Plovdiv24.bg  е получено писмо от момичето, в неделя. Младата дама апелира глобата , която й е наложена. Ето нейното мнение:

" Здравейте!

Пиша тези редове, огорчена от . Същото е погрешно, подвеждащо и не дава отговор на обективната истина.

Аз, като младеж, който за пръв път се среща с органи на реда, останах извънредно афектирана от неистините, написани по мой адрес.

Как да си обясня, че минавайки по маршрут без обозначаващи и забраняващи пътни знаци, съм нарушила силата на точно такива?

Не мога да понеса гаврата и безсилието, нанесени ми от полицейския чиновник. Последният би трябвало да работи в интерес и отбрана на жителите, а не срещу тях.

В моя случай той изопачи обстоятелства, с които ми вмени виновност и надлежно ме лиши от опция да изисквам за обезщетение от Община Пловдив. Съставяйки акт, законодателството изисква от служителя на реда да уточни двама очевидци очевидци, такива имаше премного.

Вместо тях той избра да уточни своя сътрудник като подобен. Питам за какво? За да получи " верните “ отговори при предстоящ административен развой ли? Също по този начин бих желала да знам дали това е тип възмездие против обстоятелството, че изисквам за личните си права?

Ангажирала съм правист със отбраната си по случая.

Вярвам, че обективната истина ще победи! "

Маршрута, по който е предходна младата жена, можете да видите в прикаченото видео!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР